2022.07.21.

Gyakornoki program

AMC–Romaversitas Gyakornoki program


Fizetett gyakornoki lehetőség felsőoktatásban tanuló roma/cigány fiatalok számára 5 hónapon keresztül, heti 16 órában, szeptemberi kezdéssel Budapesten, és részvétel a Romaversitas egyetemista vezetőképző programjában.
Havi ösztöndíj: 100.000 Forint
JELENTKEZÉSI HATÁRIDŐ: 2022. JÚLIUS 31.

Mit érdemes tudnod az AMC-ről?
Az AMC Networks a világ legnépszerűbb sorozatainak ad otthont, mint például a Breaking Bad vagy a Mad Men, de színes portfóliójával igyekszik minden nézőhöz szólni: náluk láthatod a Kézilabda Bajnokok Ligáját, Havas Dóra süteményes műsorát, Bogyó és Babóca kalandjait. A portfólió része: AMC, FilmCafé, Filmmánia, JimJam, Minimax, Sport1, Sport2, Spektrum, Spektrum Home és a TV Paprika csatornák.
Jelentkezéshez kattints a linkre:
https://docs.google.com/.../1FAIpQLSffmmEfDeY0jC.../viewform 

 

Lehet, hogy egy kép erről: , szöveg, amely így szól: „amc -NETWORKS- INTERNATIONAL CENTRAL NORTHERN EUROPE AMC-ROMAVERSITAS GYAKORNOKI PROGRAM ROMAVERSITAS GAZDASÁGI TERÜLETEN TANULSZ? SZÍVESEN BELELÁTNÁL, HOGYAN MŰKÖ–DIK EGY MÉDIACÉG ÜZLETI OLDALRÓL? SZERETNÉL EGYETEM MELLETT TAPASZTALATOT SZEREZNI? BEKAPCSOLÃDNÁL A ROMAVERSITAS EGYETEMISTA VEZETŐKÉPZŐ PROGRAMJABA? CSATLAKOZZ AZ AMC ÉS A ROMAVERSITAS KÃZöS GYAKORNOKI PROGRAMJÁBA! A JELENTKEZÉS FELTÉTELE: ROMA SZÁRMAZÁS, A 2022-23-AS TANÉV 1.FÉLÉVÉBEN AKTÍV HALLGATOI JOGVISZONY ÉS KÃZÉPSZINTŰ ANGOL NYELVTUDÁS SZÓBAN ÉS ÍRÁSBAN ELŐNYT JELENT KORÁBBI VAGY JELENLEGI ROMAVERSITAS-TAGSÁG FIZETETT GYAKORNOKI LEHETŐSÉG MENTORÁLÁSSAL 5HÃNAPON KERESZTÜL HETI 16 ÃRÁBAN SZEPTEMBERI KEZDÉSSEL, BUDAPESTEN NETTÓ 100.000F ÖSZTÃNDÍJ/HÓ JELENTKEZÉSIHATÁRIDŐ: JÚLIUS 31. Ha kérdésed van, keress minket! romaversitas@romaversitas.hu”

Forrás: Roma Sajtóközpont - Roma Press Center